në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

STEP INTO THE FUTURE OF B-BALL STYLE IN ADIDAS SUPERSTAR OT TECH
STEP INTO THE FUTURE OF B-BALL STYLE IN ADIDAS SUPERSTAR OT TECH
Blog
07.10.2021.

STEP INTO THE FUTURE OF B-BALL STYLE IN ADIDAS SUPERSTAR OT TECH

Përshëndetje grupi!

Ne jemi Naste dhe Shishka, dyshja e repit ZeeBomb nga Shkupi, pjesë e  ZIMA team.

Muzika jonë synon të kontribuojë dhe të freskojë hapësirën krijuese dhe të lirë ku të rinjtë komunikojnë dhe shkëmbejnë ide.

Photo 1

Në historinë tonë të parë në blog si pjesë e Buzz Crew, ne prezantojmë modelin e ri adidas Superstars OT Tech.

Ne u rritëm nën ndikimin e kulturës hip-hop, kështu që veshja ka qenë gjithmonë e rëndësishme për ne si një formë e të shprehurit.

adidas është një markë që është barazuar me të gjitha ikonat e hip-hopit gjatë historisë, dhe ka mbetur ende i tillë.

Photo 2

Ne kemi qenë adhurues të mëdhenj të stilit adidas Superstar që kur ishim fëmijë. Ajo që na tërheq me atletet adidas Superstars OT Tech, përveç dizajnit klasik dhe të pakonkurrueshëm, është se ne mund t’i kombinojmë ato në çdo rast. Përveç komoditetit që ndjehet menjëherë, ato janë të shkëlqyera për stinën e vjeshtës.

Photo 3

Këtë herë kombinuam atletet adidas Superstars OT Tech me adidas 5 DINO, T-shirtin adidas LOGO PLAY BADGE, tuta sportive SST TT P BLUE, hoodie ST WOVEN TT dhe AOP LOGO PLAY H.

Këto kombinime, por edhe shumë të tjera, mund ti gjeni në dyqanet Buzz ose online.

Deri herën tjetër, stay cool,

ZeeBomb

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm