në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Produkte
Për faqe

AIR MAX

AIR MAX

Sezoni i Nike Air Max në dyqanin tonë online sjell për ju  ngjyrat mbresëlënëse në siluetat e njohura, por edhe variantet klasike që janë një zgjedhje e përjetshme.

Nike Air Max 90, 95, 270, 2021, 2090 dhe modele të tjera Air Max janë të domosdoshëm në koleksionet e shumë adhuruesve të atleteve dhe mund të porositen online.

Filtriraj
Kategoritë
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Material/teknologji
Koleksionet
Çmimi
List: AIR MAX
68 produkte

AIR MAX

Sezoni i Nike Air Max në dyqanin tonë online sjell për ju  ngjyrat mbresëlënëse në siluetat e njohura, por edhe variantet klasike që janë një zgjedhje e përjetshme.

Nike Air Max 90, 95, 270, 2021, 2090 dhe modele të tjera Air Max janë të domosdoshëm në koleksionet e shumë adhuruesve të atleteve dhe mund të porositen online.

Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DZ4353-101
16.100 LEK
Shuma e kursyer 20%
20.100 LEK
Masa
10
11
12
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DZ7736-001
19.000 LEK
Shuma e kursyer 20%
23.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FQ2437-001
19.000 LEK
Shuma e kursyer 20%
23.800 LEK
Masa
10
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FN7811-001
19.800 LEK
Shuma e kursyer 20%
24.800 LEK
Masa
10.5
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FN7787-001
12.100 LEK
Shuma e kursyer 20%
15.100 LEK
Masa
1Y
2.5Y
3Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Atlete DH0531-003
19.800 LEK
Shuma e kursyer 20%
24.800 LEK
Masa
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FN7786-001
14.200 LEK
Shuma e kursyer 20%
17.800 LEK
Masa
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete DV1968-003
16.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
20.900 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FD9764-001
15.200 LEK
Shuma e kursyer 30%
21.700 LEK
Masa
4.5Y
5Y
6.5Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FB4315-100
14.900 LEK
Shuma e kursyer 40%
24.800 LEK
Masa
10
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DV2619-100
24.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
30.900 LEK
Masa
10
11
7.5
8
8.5
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete DV1968-100
12.500 LEK
Shuma e kursyer 40%
20.900 LEK
Masa
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DQ3984-101
19.800 LEK
Shuma e kursyer 20%
24.800 LEK
Masa
10
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DR8616-002
19.800 LEK
Shuma e kursyer 20%
24.800 LEK
Masa
10
11
12
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FD4340-111
10.900 LEK
Shuma e kursyer 50%
21.700 LEK
Masa
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DV3607-200
14.900 LEK
Shuma e kursyer 20%
18.600 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Atlete DM9922-105
17.400 LEK
Shuma e kursyer 30%
24.800 LEK
Masa
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete DC4068-101
11.200 LEK
Shuma e kursyer 40%
18.600 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FD0657-001
17.400 LEK
Shuma e kursyer 30%
24.800 LEK
Masa
10
11
7.5
8.5