në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Rreth nesh
Rreth nesh

BUZZ SNEAKER STATION- Faqja e vetme për adhuruesit e atleteve.

Dyqanet e reja dhe moderne të Buzz ofrojnë modele të markave më të mëdha në botë të cilat përcjellin frymën e metropoleve të mëdha në Shqipëri.
BUZZ është stacioni kryesor për adhuruesit e atleteve të cilët zgjedhin cilësinë dhe duan të lënë gjurmë  në çdo veshje me atletet e tyre, duke krijuar kështu një stil unik.
Nëse dëshironi  të jeni të parët që ecni me atlete të modeleve të reja që ndjekin trendet më të fundit të modës, atëherë Buzz është zgjedhja e duhur për ju.

Buzz është vendi që ofron mundësi për blerje të përshtatshme për stilin urban.

BUZZ sjell për konsumatorët risitë nga mjedisi lokal dhe global me koleksione të zgjedhura me kujdes si dhe mënyrën e prezantimit të produktit.

Misioni i BUZZ është të promovojë një kulturë të re të veshjeve sportive, përmes një prezantimi modern, të ndryshëm dhe origjinal.

BUZZ është një destinacion për të gjithë adhuruesit e atleteve dhe i vetmi SNEAKER  STATION në Shqipëri.