AFATI I DËRGIMIT

Porosia është vënë në status aktiv direkt pas konfirmimit të porosisë së krijuar.

Pas proçesimit, do të informoheni për ndryshimin e statusit të porosisë tuaj nëpërmjet e-mailit.

Afati i fundit i dorëzimit është 2-3 ditë pune. Porositë dorëzohen në destinacionin e duhur çdo ditë të javës.

Pas marrjes së informacionit me e-mail se porosia juaj është e gatshme për dërgim, afati i transportit është 2-3 ditë pune në qytetet jashtë Tiranës dhe 24 orë brenda Tiranës.

MARRJA E POROSISË

Ju lutem sigurohuni që ka një person, i cili mund të marrë përsipër dërgesën, në atë adresë në atë kohë. Praktika e zakonshme është që korrieri do t’ju telefonojë para se të sjellë porosinë tuaj në adresën e vendosur. Nëse ju nuk përgjigjeni në moment ata e mbajnë pakon në zyrën më të afërt pranë qytetit tuaj për disa ditë dhe nëse sërisht nuk e tërhiqni pakoja do të kthehet tek ne.

KOSTO E TRANSPORTIT

Për porosi nën vlerën 6000L transporti kushton 250L. Për porosi mbi vlerën 6000L transporti është falas.

SHËNIM:

Kur konfirmoni porosinë, duke klikuar mbi butonin KONFIRMOJ, ju bini dakort me kushtet e dorëzimit.