në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Fund

Për faqe

Fund

Pročitajte

Ju duhet ta pranoni që nuk është e vështirë për të rënë në dashuri me shikim të pare, veçanërisht me veshje! Ky ishte rasti me ne kur pamë këtë fund të bukur të krijuar në bashkëpunim me brand-et Adidas dhe The FARM. E gjeni në version të bardhë dhe të zi, me polka dots shumë interesante, një prerje që i shkon çdo figure, ky fund është bërë subjekt i dëshirave tona dhe “i preferuari” ynë në edicionin e “street style’.

Nëse keni nevojë për inspirim shtesë, mos humbisni mundësinë të shikoni produktet që janë në Dyqanin Online Buzz.

Bashkë më veshjet që janë pjesë e këtij koleksioni, mos hezitoni të merrni atletet ose bluzat që mund të gjenden tek produktet e Buzz, teksa variantet tuaja të preferuara të kombinimeve të veshjeve të përditshme do të bëhen fustanet dhe hoodie-t që janë gjithashtu pjesë e këtij koleksioni. Porositini ato sot dhe ti do të vihesh re kudo që shfaqesh!

Filtriraj
Rivendos filtrat
Koleksionet
femra
unisex
te-rritur
0 produkte
Nuk u gjet asnjë produkt për kriteret e zgjedhura!
Pročitajte

Ju duhet ta pranoni që nuk është e vështirë për të rënë në dashuri me shikim të pare, veçanërisht me veshje! Ky ishte rasti me ne kur pamë këtë fund të bukur të krijuar në bashkëpunim me brand-et Adidas dhe The FARM. E gjeni në version të bardhë dhe të zi, me polka dots shumë interesante, një prerje që i shkon çdo figure, ky fund është bërë subjekt i dëshirave tona dhe “i preferuari” ynë në edicionin e “street style’.

Nëse keni nevojë për inspirim shtesë, mos humbisni mundësinë të shikoni produktet që janë në Dyqanin Online Buzz.

Bashkë më veshjet që janë pjesë e këtij koleksioni, mos hezitoni të merrni atletet ose bluzat që mund të gjenden tek produktet e Buzz, teksa variantet tuaja të preferuara të kombinimeve të veshjeve të përditshme do të bëhen fustanet dhe hoodie-t që janë gjithashtu pjesë e këtij koleksioni. Porositini ato sot dhe ti do të vihesh re kudo që shfaqesh!