në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Produkte
Për faqe

AIR MAX

AIR MAX

Sezoni i Nike Air Max në dyqanin tonë online sjell për ju  ngjyrat mbresëlënëse në siluetat e njohura, por edhe variantet klasike që janë një zgjedhje e përjetshme.

Nike Air Max 90, 95, 270, 2021, 2090 dhe modele të tjera Air Max janë të domosdoshëm në koleksionet e shumë adhuruesve të atleteve dhe mund të porositen online.

Filtriraj
Kategoritë
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Material/teknologji
Koleksionet
Çmimi
adoleshente
femije-te-vegjel
List: AIR MAX
29 produkte

AIR MAX

Sezoni i Nike Air Max në dyqanin tonë online sjell për ju  ngjyrat mbresëlënëse në siluetat e njohura, por edhe variantet klasike që janë një zgjedhje e përjetshme.

Nike Air Max 90, 95, 270, 2021, 2090 dhe modele të tjera Air Max janë të domosdoshëm në koleksionet e shumë adhuruesve të atleteve dhe mund të porositen online.

Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FN7787-001
15.100 LEK
Masa
1.5Y
13C
1Y
2.5Y
3Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FN7786-001
17.800 LEK
Masa
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DV1969-100
9.800 LEK
Shuma e kursyer 40%
16.300 LEK
Masa
1.5Y
12.5C
13C
1Y
2.5Y
3Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DV1968-100
12.500 LEK
Shuma e kursyer 40%
20.900 LEK
Masa
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DV3607-200
18.600 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FD9771-001
23.200 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FB8033-001
13.000 LEK
Shuma e kursyer 40%
21.700 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DZ5639-200
10.700 LEK
Shuma e kursyer 40%
17.800 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FB8032-001
13.900 LEK
Shuma e kursyer 38%
22.400 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DZ5631-001
15.700 LEK
Shuma e kursyer 30%
22.400 LEK
Masa
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DZ5630-001
11.600 LEK
Shuma e kursyer 40%
19.400 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DX3093-001
11.600 LEK
Shuma e kursyer 50%
23.200 LEK
Masa
3.5Y
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DB1109-005
9.900 LEK
Shuma e kursyer 36%
15.500 LEK
Masa
1.5Y
12.5C
13C
1Y
2.5Y
3Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete CD6864-124
9.300 LEK
Shuma e kursyer 50%
18.600 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DZ5353-100
12.100 LEK
Shuma e kursyer 40%
20.100 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DX9279-001
10.200 LEK
Shuma e kursyer 40%
17.000 LEK
Masa
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DX4734-001
13.900 LEK
Shuma e kursyer 40%
23.200 LEK
Masa
3.5Y
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DX3367-700
14.700 LEK
Shuma e kursyer 50%
29.400 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DQ0296-100
10.100 LEK
Shuma e kursyer 50%
20.100 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DX3091-001
9.700 LEK
Shuma e kursyer 50%
19.400 LEK
Masa
3.5Y
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete CD0609-107
15.200 LEK
Shuma e kursyer 30%
21.700 LEK
Masa
3.5Y
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete DH9388-101
Prosecna ocena:
vlerësime
1
8.900 LEK
Shuma e kursyer 50%
17.800 LEK
Masa
4.5Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y