në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

A jeni gati të kompletoni koleksionin tuaj të atlete me siluetat më të kërkuara për momentin?
Shikoni ofertën e modeleve NIKE AF1 SCULPT, adidas Forum Bonega, NEW BALANCE - 327 dhe PUMA Mirage Sport Loom që kemi zgjedhur për ju.

Është koha e duhur për të treguar kreativitetin tuaj dhe për t'i bërë më të ndritshme ditët e dimrit, duke veshur modelet aktuale të atleteve, bluzave, xhupave, veshjeve dhe aksesorëve të tjerë nga koleksioni ynë i ri.

Ne kemi përzgjedhurme kujdes ofertën për çdo stil dhe markë që nuk do t'i rezistoni dot.

Porositni ato online.


BUZZ CREW