në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Ne kemi zgjedhur për ju modelet më tërheqëse të veshjeve nga markat Nike, adidas, Champion, New Balance.
Ato janë perfekte për ditët e pranverës dhe padyshim të domosdoshme në të gjitha edicionet urbane këtë pranverë.

NIKE AIR JORDAN 1 MID, adidas Superstar, NEW BALANCE 5740 dhe PUMA MIRAGE SPORT LAYERS janë vetëm disa nga siluetat që duhet të gjenden në koleksionin tuaj të atleteve.
Ne ju paraqesim modelet më të fundit dhe më të kërkuara. Nxitoni, të bëni porosinë tuaj para se të jetë shumë vonë 

Hidhini një sy modeleve të markave Nike, adidas, Reebook, Puma, New Balance e të tjera, sepse këtë sezon ju japin mundësinë të bini në sy kudo që të shkoni.

Porositni ato online.


BUZZ CREW