Përzgjedhja e produkteve

Në krye të secilës faqe gjenden kategoritë e artikujve, duke klikuar në kategorinë e dëshiruar do të hapni një faqe të re me artikuj nga kategoria e zgjedhur. Në anën e majtë të kësaj faqe gjenden të gjithë filtrat, duke klikuar në një ose më shumë filtra do të merrni rezultatin e dëshiruar të filtrimit. Nëse nuk e dini se cilës kategori i përket artikulli që ju intereson, mund të përdorni kutinë e kërkimit në krye të secilës faqe në të djathtë. Në këtë fushë mund të vendosni kodin e artikullit, emrin e artikullit, qëllimin (p.sh. basketboll, futboll, etj.), emrin e koleksionit, etj. Nëse keni listuar një grup artikujsh që ju interesojnë, mund të shihni informacion shtesë për një artikull specifik duke klikuar në foton e produktit. Duke zgjedhur madhësinë e dëshiruar, ju mund ta vendosni artikullin në shportë duke klikuar butonin “Buy”.

Përmbajtja e shportës

Ju mund të shikoni përmbajtjen e shportës suaj në çdo kohë duke klikuar në figurën e shportës në të djathtë të secilës faqe. Ju mund të shtoni artikuj në shportë derisa të porosisni gjithçka që dëshironi. Ju mund të hiqni artikujt që keni futur në shportë duke klikuar “Hiq nga shporta”.

Konfirmimi i produkteve në shportë

Për të porositur artikujt e përzgjedhur në shportë, duhet të klikoni në butonin “Konfirmo”. Pas këtij veprimi ju do të merrni një email konfirmimi në adresën që keni lënë kur regjistroheni në website. Nëse nuk jeni i regjistruar, është e nevojshme të regjistroheni ose të bëni një blerje pa regjistrim, duke plotësuar të gjithë informacionin e nevojshëm:
Emri dhe mbiemri

Email dhe numër kontakti
Vendi dhe kodi postar
Rruga dhe numri

Mënyra e pagesës​​​​​​​

Pagesa bëhet cash në momentin e dorëzimit.

Hapi I fundit për porosinë

Duke klikuar butonin”Konfirmoj”, do të njoftoheni për një porosi të përfunduar me sukses. Më pas do ju dërgohet një konfirmim për artikujt e porositur në adresën e emailit që keni lënë kur keni plotësuar formularin, dhe pas përpunimit të porosisë do të merrni të gjitha informacionet pasuese në adresën e emailit. Për të gjitha pyetjet shtesë mund të na kontaktoni përmes e-mail [email protected], ose duke telefonuar në numrin pa pagesë +35544511222.