në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Çorape

Për faqe

Çorape

Pročitajte

There are accessories that you wear in everyday variants, and which you don't even pay attention to. And there are those that win you over at first glance, so you start to take care of every color, how you will take them, but also every other detail. One of those accessories are men's socks and women's socks that are part of the Buzz offer.

Ka aksesorë që ju i vishni në variantet e përditshme, dhe që ju nuk i kushtoni rëndësi. Dhe ka nga ato që ju nuk i kushtoni rëndësi. Dhe ka nga ato që ju tërheqin me shikim të parë, që ju të kujdeseni për cdo ngjyrë, si i merrni ato dhe gjithashtu cdo detaj tjetër. Një nga këto aksesorë janë corapet e meshkujve dhe corapet e femrave që janë pjesë e produkteve që Buzz ofron.

Nike, adidas ose Buzz – zgjedhja e brand-it është vetëm e juaja, dhe në varësi nëse ju ju duhen për variante të përditshme, për basketboll ose për stërvitje, zgjidhni modelet e corapeve që ju përshtaten ju më së shumti nga Dyqani Online Buzz. Produktet janë të ndryshme, modelet e shkurtra apo të gjata – të dyja dallojnë, dhe një gjë është e sigurt – në asnjë mënyrë nuk mund të karakterizohen si të zakonshme!

T'i zgjedhësh varet nga atletet që ju zgjidhni. Si suportues të kulturës së vërtetë të atleteve, ne kemi përfshirë modelet më të famshme e brand-eve botërore që Buzz përfshin, teksa adidas Originals Superstar, Force, Stan Smith, Gazelle, NMD, Nike Air Max dhe Air Jordan, New Balance, Reebok definitivisht dallojnë nga turma. Sigurisht, mos harroni të bëheni origjinalë dhe t'i merrni në një mënyrë plotësisht të re dhe inovative, sepse risku defenitivisht ja vlen!

Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Material/teknologji
Masa
Koleksionet
Çmimi
meshkuj
unisex
te-rritur
16 produkte
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Çorape DX5089-010
2.500 LEK
Masa
L
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Çorape DX5074-010
2.400 LEK
Masa
L
S
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Çorape SX7678-010
2.000 LEK
Masa
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Çorape SX7676-010
1.800 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Çorape SX7677-100
1.900 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Çorape SX7677-010
1.900 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Çorape SX4926-001
1.700 LEK
Masa
L
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Çorape SX4508-001
1.700 LEK
Masa
L
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Çorape SX4508-101
1.700 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Çorape SX2554-101
1.700 LEK
Masa
L
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Çorape SX2554-001
1.700 LEK
Masa
L
M
S
XL
Pročitajte

There are accessories that you wear in everyday variants, and which you don't even pay attention to. And there are those that win you over at first glance, so you start to take care of every color, how you will take them, but also every other detail. One of those accessories are men's socks and women's socks that are part of the Buzz offer.

Ka aksesorë që ju i vishni në variantet e përditshme, dhe që ju nuk i kushtoni rëndësi. Dhe ka nga ato që ju nuk i kushtoni rëndësi. Dhe ka nga ato që ju tërheqin me shikim të parë, që ju të kujdeseni për cdo ngjyrë, si i merrni ato dhe gjithashtu cdo detaj tjetër. Një nga këto aksesorë janë corapet e meshkujve dhe corapet e femrave që janë pjesë e produkteve që Buzz ofron.

Nike, adidas ose Buzz – zgjedhja e brand-it është vetëm e juaja, dhe në varësi nëse ju ju duhen për variante të përditshme, për basketboll ose për stërvitje, zgjidhni modelet e corapeve që ju përshtaten ju më së shumti nga Dyqani Online Buzz. Produktet janë të ndryshme, modelet e shkurtra apo të gjata – të dyja dallojnë, dhe një gjë është e sigurt – në asnjë mënyrë nuk mund të karakterizohen si të zakonshme!

T'i zgjedhësh varet nga atletet që ju zgjidhni. Si suportues të kulturës së vërtetë të atleteve, ne kemi përfshirë modelet më të famshme e brand-eve botërore që Buzz përfshin, teksa adidas Originals Superstar, Force, Stan Smith, Gazelle, NMD, Nike Air Max dhe Air Jordan, New Balance, Reebok definitivisht dallojnë nga turma. Sigurisht, mos harroni të bëheni origjinalë dhe t'i merrni në një mënyrë plotësisht të re dhe inovative, sepse risku defenitivisht ja vlen!