në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Nën ritmin e New Balance 997
Nën ritmin e New Balance 997
Blog
13.10.2021.

Nën ritmin e New Balance 997

Përshëndetje miq,

Në dy muajt e fundit, shpesh e gjej veten të mahnitur nga ritmi i jetës së përditshme, midis studios së vallëzimit dhe projekteve të tjera krijuese, dhe për këtë arsye ndjenja e rehatisë është gjithmonë ajo çfarë unë kërkoj. Kërkimi për atletet e duhura dhe të rehatshme, më dërgoi tek New Balance 997.

Modeli ikonik 997 u prezantua në vitet '90 dhe u bë mjaft i kërkuar në një kohë të shkurtër. Sinteza unike midis teknologjisë, komoditetit dhe stilit e bën këtë siluetë zgjedhjen ideale për një përmirësim të çdo veshjeje.

Gjenerata e Re 997 dallohet nga ngjyrat modeste gri, që New Balance i ka ruajtur me kalimin e kohës, dhe këtë here i ka kombinuar me ngjyra më të gjalla. Atletet përbëhen në pjesën e sipërme me një material kamoshi me detaje të frymëzuara nga modeli i viteve '90. E verdha e ndritshme në shkronjën "N" gjithashtu dallohet edhe në mjegull. Tabani është i përbërë nga një gomë e butë e cila siguron një ndjenjë rehatie gjatë ecjes. Këto janë karakteristika jashtëzakonisht të rëndësishme që një kërcimtar duhet të kërkojë në një atlete.

Sot, unë bëra një shëtitje nëpër qytet me siluetën e re të kombinuar me një hoodie dhe tuta në të njëjtat ngjyra vjeshte të New Balance 997, dhe duhet të pranoj që u mahnita nga ndjenja e rehatisë që kam përjetuar në çdo hap. Me NB 997 ju përjetoni ndjesinë se çdo destinacion është brenda një distance shumë të shkurtër.

Gjejeni këtë ndjenjë rehatie në dyqanin më të afërt Buzz ose online.

Stay fresh,

Remi

 

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm