në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Split the city in half with your Puma RS-Z Core
Split the city in half with your Puma RS-Z Core
Blog
13.04.2022.

Split the city in half with your Puma RS-Z Core

Përshëndetje të gjithëve!

 

Zakonisht jam në anën tjetër të objektivit të kamerës, por e pranoj se po aq më pëlqen të fokusohem nga një sy artistik në një set fotografik. Pranvera është bujare me ngjyrat e saj, kur natyra e qytetit merr jetë dhe temperaturat e jashtme janë edhe më miqësore. Koha perfekte për mua që të hyj në peizazhin e qytetit me një veshje komode!

 

 

RS-Z Core janë atletet që duhet t'i keni në sezonin e ardhshëm të nxehtë, nëse doni të keni atë pamjen futuriste të street style. Por mbani mend, vetë moda është një lojë! Në këto kohë jo konformiste, nuk mund të them se ka ende disa rregulla strikte në lidhje me pjesët që përputhen me një veshje. Ju mund të jeni vetë artisti dhe rrobat janë vetëm mjetet me të cilat shpreheni. Puma RS-Z Core ju ndihmon të jeni të guximshëm sepse nuk mund të kaloni pa u vënë re kur i vishni.

 

 

Që kur i kam veshur, Puma RS-Z Core më ka mbështjellë në një rehati të jashtëzakonshme. Ecja është e sigurt, e qëndrueshme. Është shumë e rëndësishme të përmendet se teknologjitë që vijnë nga bota e sportit krijojnë këto cilësi që janë bërë thelbësore: rehati, stabilitet, amortizimi optimal dhe qëndrueshmëri. Do të shihni se si të gjithë hyjnë kur e kërkon situata, si kur duhet të përshpejtoni pak ritmin në udhëtimin tuaj urban. Mund të mbështeteni te RS-Z!

 

 

Në sytë e mi, zgjodha t'i kombinoja këto Puma RS-Z Core me një palë tuta sportive Nike dhe një hoodie të rehatshëm. Ato vijnë gjithashtu në një kombinim ngjyrash të ndryshme të zezë/gri, që i përshtaten çdo stili; nga një veshje e thjeshtë, vjedhurazi në një veshje më të guximshme me një pamje të theksuar dhe me majë të rrumbullakët. Jini super cool këtë sezon!

 

Deri herën tjetër,

 

Ciprian

 

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm