në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style
Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style
Blog
01.03.2023.

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style

Përshëndetje, miq.

Jam përsëri unë, këtë herë vendosa t'ju prezantoj me modelin tim të preferuar të ri Air Max Furyosa nga Nike.

Në pamje të parë, ky model më tërhoqi vëmendjen, duke filluar nga dizajni, silueta dhe veçanërisht ngjyra, dhe me siguri do të jetë pjesë e alternativave te mia këtë pranverë.

Nike Air Max Furyosa - edhe pse pamja e atleteve është e frymëzuar nga atletet e vrapimit, ky model i përket kategorisë Lifestyle. Komoditeti është në një nivel të lartë dhe kur këto atlete i mban veshur gjatë gjithë ditës, do t'i përgjigjet pa problem sfidat tuaja të përditshme.

Hyni në modën e viteve nëntëdhjetë dhe bëhuni një ikonë e stilit të shekullit të 21-të. Guximi, origjinaliteti dhe rehatia janë sinonim i modelit Nike Air Max Furyosa.

Linjat me ujra të pjesës së sipërme të atleteve paraqesin një përzierje materialesh, të tilla si rrjetë që lejon qarkullimin optimal të ajrit dhe detajet TPU. Mbështetja më e madhe e këmbës, pjesa e përparme më e gjerë, pjesa e mesit me shkumë dhe mbështetja e sigurt e kyçit të këmbës sigurojnë një përshtatje të përsosur. Lidhjet e dyfishta që shkojnë nga pjesa e përparme deri te thembra ju lejojnë të lidhni në mënyrë të përsosur atletet në një mënyrë të pazakontë. Jini të guximshëm dhe spontan dhe shprehni qëndrimin tuaj në siluetën elegante të këtij modeli.

Ajo që më pëlqeu më shumë tek modeli Nike Air Max Furyosa janë ngjyrat e larmishme dhe ato mund të kombinohen me çdo veshje. Me siguri do të jenë pjesë e veshjes sime këtë sezon pranveror.

Shpresoj t'ju pëlqejë. Ky model Nike Air Max Furyosa është i disponueshëm në të gjitha dyqanet Buzz si dhe online.

Deri herën tjetër,

Zoka.

Artikuj të ngjashëm