në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

WE’RE BUZZIN’ TOGETHER (AGAIN)
WE’RE BUZZIN’ TOGETHER (AGAIN)
News
30.08.2021.

WE’RE BUZZIN’ TOGETHER (AGAIN)

Është koha për vitin e ri shkollor!  Mblidhni skuadrën tuaj dhe së bashku filloni aventurën tuaj të re.

Koha për një fillim tjetër, të ri, përsëri - ndryshe...

Shumë gjëra kanë ndryshuar që nga viti i kaluar, por ekipi mbeti i njëjtë - ekipi pa të cilin një fillim i ri thjesht nuk do të ishte ai që është. Me atë ekip, ne përfunduam vitin shkollor të mëparshëm, kaluam verën dhe shumicën e pushimeve, luajtëm basketboll, shkuam në stërvitje, ecëm, shijuam në breg të detit. Ekipi do ta bëjë të veçantë këtë fillim viti të ri shkollor!

Kush është pjesë e ekipit të Buzz këtë vit?

Fëmijë urbanë, të ndryshëm, të lezetshëm që tregojnë pse janë të veçantë me qëndrimin, sjelljen dhe çdo lëvizje që bëjnë. Vajzat dhe djemtë, adoleshentët dhe nxënësit e shkollës, u mblodhën për të treguar se, edhe pse nuk mund të fillojnë vitin e ri shkollor në shkollë, ata nuk kanë harruar se është ekipi që i bën ditët e shkollës të mrekullueshme.

Këtë shtator (dhe në muajt e ardhshëm), ata do të vazhdojnë të luajnë basketboll në fushën pranë shkollës, do të vazhdojnë me stërvitjen, shëtitjet dhe do të kalojnë kohë në oborrin e shkollës dhe do të mbajnë një komunitet që i bën ata të patrembur dhe gjithmonë gati për aventura të reja.

Dhe ne jemi këtu për të mbështetur këto skuadra! Për fillimin e vitit të ri shkollor dhe aventurën e re, ne përgatitëm një ofertë të madhe modelesh për nxënësit e moshave të ndryshme. Markat si Nike, adidas, Reebok, Puma dhe të tjera kanë atlete të shkëlqyera, siluetat e të cilave janë përshtatur për të gjitha moshat, rroba me ngjyra tërheqëse dhe që shkojnë në mënyrë perfekte me atlete, dhe aksesorë, ndër të cilët dallohen çantat e shpinës adidas të cilat i gjeni me Uljen  50%, në dyqanet tona dhe online.

Ku është skuadra juaj? Bëjeni gati atë – We are Buzzin’ Together (Again).

Buzz Team

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm