në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

UNBOXING: Reebok x Buzz Sneaker Station Classic Leather
UNBOXING: Reebok x Buzz Sneaker Station Classic Leather
News
29.09.2021.

UNBOXING: Reebok x Buzz Sneaker Station Classic Leather

Ju paraqesim modelin që u prezantua nga bashkëpunimi i parë i Buzz Sneaker Station dhe Reebok - ikona, Classic Leather, që shënoi historinë e kulturës së atleteve në të gjithë rajonin. Si rezultat i bashkëpunimit të parë rajonal, ky model mund të vishet në stinë, raste dhe kombinime të ndryshme.

Atletet Reebok Classic Leather panë dritën e ditës në vitin 1983. Edhe pse fillimisht të dizenjuara për vrapim, menjëherë pas lançimit, ato u bënë atletet e para Reebok që shkuan përtej qëllimit të tyre fillestar duke kaluar në atlete të përditshmërisë.

Këtë verë, në bashkëpunim me markën Reebok, patëm mundësinë të pasurojmë këtë model të veçantë me elementë të veçantë Buzz dhe kështu të hyjmë në arenën ku konceptet më të mëdha të atleteve në botë konkurrojnë në lojë me atlete.

Ajo që së pari bie në sy të adhuruesve të atleteve në bashkëpunimin e Buzz x Reebok Classic Leather është përzierja e lëkurës së lëmuar dhe kamoshit, e kombinuar me pjesët e rrjetës në pjesën e sipërme. Lëkura është vërtet mahnitëse në prekje, ndërsa detajet e rrjetës sigurojnë rehati dhe qarkullim të shkëlqyer të ajrit në këmbë.

Modeli i ri, elegant i atleteve ikonike sjell ilustrimin tipik BUZZ me një taban transparent, në formën e BUZZopolis, një qytet imagjinar, banorët e të cilit veshin vetëm atlete. BUZZopolis është gjithashtu pika kryesore e fushatës, slogani i së cilës është This Is The Story of Our Sole. Të vetmet shkruajnë histori të paharrueshme që përbëjnë shpirtin e qytetit.

Ilustrimi dallues në tabanin e atleteve Classic Leather simbolizon shenjën unike që secili prej nesh lë pas. Ajo gjithashtu sjell mesazhe të shumta që ne ndonjëherë i harrojmë në botën e zënë ku jetojmë. Prandaj kjo fushatë na kujton se hapi i parë është gjithmonë më i vështiri, se është mirë të ndalemi ndonjëherë, si dhe se gjithçka është më e lehtë nëse ecim së bashku. Vetëm nëse jemi mjaft të guximshëm për të ecur në shtigjet e panjohura, gjurmët tona do të tregojnë përralla të paharrueshme, që së bashku përbëjnë shpirtrat e qyteteve ku jetojmë dhe krijojmë.

Me elementë unikë, logoja e Reebok në gjuhë dhe tema SNKR State of Mind në pjesën e vetme dhe anën e sipërme, ky model është menduar për njerëzit e rinj, urbanë dhe modernë, të cilët duan të lënë një shenjë të veçantë në rrugët e qytetit.

Sneaker State Of Mind i thotë të gjitha me vetëm disa fjalë - mënyra se si mendon çdo adhurues i atleteve. Thjeshtësia, materialet premium dhe detajet bëjnë një ndryshim domethënës! Janë ato që përbëjnë thelbin e këtij modeli, i cili do të ndajë njerëzit që blejnë atlete nga nevoja dhe ata që përpiqen të jenë ndryshe.

Një detaj tjetër interesant janë lidhëset e atleteve, sepse ato janë një detaj tjetër dallues në krahasim me atletet standarde Reebok Classic.

Me sa u tha më sipër, u krijua fushata "Story of Our Sole", e frymëzuar nga shenjat që lënë të gjithë, por edhe duke gërshetuar histori, rrugë dhe zgjedhje individuale në një labirint emocionues që është shpirti dhe energjia e qytetit. Kjo fushatë origjinale u mbështet nga shumë të rinj të famshëm, urbanë nga Serbia, Kroacia, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina. Përveç dërgimit të mesazhit të fushatës, ata gjithashtu përshkruan ndjenjën e bashkësisë, e cila është në zemër të këtij bashkëpunimi të shumëpritur lokal Reebok dhe BUZZ.

Modeli i ri unisex Classic Leather vjen në ngjyrë të zezë dhe një kombinim premium i lëkurës, kamoshit, rrjetës, dhe një dizajni që lejon lëvizjen e lirë dhe të rehatshme.

Të disponueshme në të gjitha dyqanet tona Buzz dhe online.

Ekipi Buzz

Artikuj të ngjashëm