në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth
Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth
News
06.07.2022.

Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth

Hi guys,

Më në fund është verë, ndihet erë bliri dhe imazhe të plazheve tropikale, festa ikonike, muzikë të këndshme dhe festivale të mëdha po rrotullohen në kokën time si një video kasetë. Unë jam duke ecur me shpejtësi nëpër skenën e qytetit të Sofjes duke kërkuar emocione të reja dhe atletet e mia të reja Puma Cali Dream Lth po më bëjnë shoqëri.

Zgjedhja ime ndodhi brenda pak sekondash. Puma California është një siluetë e njohur dhe e dashur nga vitet '80. Fillimisht të lançuara si atlete court, këto atlete fituan shpejt statusin legjendar në kulturën e rrugës. Ajo që e dallon Puma Cali Dream Lth nga siluetat e tjera është mënyra se si është bërë kjo atlete, prej nga vjen dhe emri i modelit. I Ri, klasik dhe më e rëndësishmja komod – modeli 2018 merr një pamje më casual dhe të thjeshtë. Kjo ishte gjëja e parë që më pëlqeu në këtë model.

The Cali Dream Lth janë kombinimi i përsosur i rehatisë së jashtëzakonshme dhe atmosferës së modës. Tabani i lartë i atleteve dhe elementët në to janë huazuar nga skena urbane. The Puma Cali Dream Lth është një siluetë që do ta zgjidhja gjithmonë sepse më jep lirinë për t'u shprehur.

Puma padyshim i kushton vëmendje detajeve dhe stilit për femrat. Me siluetën e saj klasike dhe pamjen e thjeshtë, The Cali Dream Lth mund të kombinohet lehtësisht me çdo veshje. Ju e dini që stili im është një nga mënyrat se si shprehem. Më pëlqejnë kontrastet, ndaj i kombinova atletet e mia të bardha me veshjen rozë të lehtë fenomenale të Juicy Couture. Dhe për zogjtë që kërkojnë një pamje më elegante por edhe më të gjallë për verën, ju prezantoj veshjen time të dytë me një fustan nga Juicy Couture.

Bëni tuajat Cali Dream Lth dhe të gjithë veshjen time në dyqanet Buzz ose online.

Your girl,

Akasha

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm