në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Go Sustainable
Go Sustainable
News
27.07.2022.

Go Sustainable

Përshëndetje të gjithëve,

 

Unë quhem Jelena, por ju mund të më njihni si @catwomenn nga Instagram. Si personi, i cili gjithmonë zgjedh klasikët kur bëhet fjalë për veshjet, ka qenë gjithmonë një histori ndryshe me atletet - sepse unë zgjedh të pazakonta. Kjo është arsyeja pse ky model i atleteve Nike më tërhoqi menjëherë vëmendjen!

Është modeli W NIKE SPACE HIPPIE 04, i cili është pjesë e koleksionit Nike Space Hippie, i cili përbëhet nga katër modele të ndryshme, secila prej të cilave është bërë nga materiale të ricikluara dhe ka dizajnin e vet të veçantë. Më duhet të them se më ka bërë mjaft përshtypje edhe fakti që ky model i Nike është i përbërë vetëm nga materiale të reciklueshme.

Por le të kthehemi te atletet. Space Hippie është një histori për mbeturinat e transformuara. Jo vetëm ajo, por gjithashtu ka një siluetë të lehtë në koleksion, ku pjesa e sipërme përmban deri në 75% përmbajtje të ricikluar ndaj peshës – e bërë nga shishe plastike të ricikluara, bluza e shumë të tjera. Impresionuese, apo jo? Ajo që i bën gjithashtu të veçantë është estetika unike - nga detajet neon e shumëmgjyrshe deri te forma asimetrike e tabanit që i ngjan një picture abstrakte. Komoditeti dhe butësia janë vetëm një nga fjalët që e përcaktojnë në mënyrë perfekte këtë model.

Mos harroni se W NIKE SPACE HIPPIE 04 mund ta gjeni në të gjitha dyqanet BUZZ, TEG, QTU dhe Toptani apo dhe online.

 

@catwomenn

 

Artikuj të ngjashëm