në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Blu Marin
Blu Marin
News
27.04.2023.

Blu Marin

Përshëndetje miq,

Në këtë blog, po ju prezantoj me modelin e ri të atleteve Nike Air Max TW. E zgjodha këtë model për shkak të ngjyrave “të ndezura” që shkojnë shumë me veshjet e e mia pranverore.

Nëse jeni të dashuruar me pamjen klasike të viteve '90, por gjithashtu vlerësoni kulturën e shpejtë të sotme, këto atlete për meshkuj Nike Air Max TW janë për ju. Janë frymëzuar nga ekskluziviteti i nderuar që prezantoi Nike Air dhe hodhi themelet për një estetikë të pistës së vrapimit. Dizajni i tyre i mrekullueshëm ofron rehati dhe një stil modern. Pjesa e sipërme e ndritshme e kombinuar me linja këndore dhe organike krijon një efekt mahnitës.

Ngjyrat me kontrast e bëjnë stilimin të lehtë dhe nëse jeni gati për hapin tjetër, airbagët e dukshëm jeshil prej neoni i japin një kthesë moderne. Këtë model të Nike Air Max TW mund ta kombinoni me çdo veshje në dollapin tuaj.

Nëse ju pëlqen ky model Nike Air Max TW, mund ta gjeni në të gjitha dyqanet e Buzz si dhe online.

 

@plugoja

Artikuj të ngjashëm