në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Play your own game in ASICS EX89
Play your own game in ASICS EX89
News
14.06.2023.

Play your own game in ASICS EX89

Hej grupi,

 

Para se të nis historinë time të atleteve, dua të prezantohem - unë jam Albino, një producent muzikor, kompozitor dhe interpretues. Unë jam një adhurues i madh i atleteve dhe i vesh ato pothuajse në çdo rast. Mirë se vini në historinë time të Buzz Crew, përmes së cilës do të flas për guximin, rehatinë dhe daljen nga zona e rehatisë.

Gjithçka filloi në vitin 2019 kur erdha në Beograd dhe fillova të ndërtoj karrierën time muzikore. Ndërsa vendosa të bëja një hap të madh dhe të dilja nga zona ime e rehatisë, kjo ishte një periudhë shumë sfiduese për mua, e cila më frymëzoi të zgjedh këtë model të veçantë për historinë e sotme. Atletet ASICS ex89 më morën zemrën me shikim të parë dhe më emocionuan plotësisht me pamjen e tyre. Projektuar fillimisht në fund të viteve tetëdhjetë nga Toshikazu Kayano, Asics ex89 përfaqëson projektin e tij të parë me ASICS. Ky version aktual është një rifreskim i vërtetë retro që kombinon elemente të modelit GEL-EXTREME™ nga viti 1989 me teknologjitë moderne.

Pjesa e sipërme është prej lëkure të lëmuar, ndërsa tabani i këtyre atleteve është përmirësuar me teknologjinë FF BLAST që ofron rehati të pamohueshme në çdo hap. Silueta klasike sportive bie në sy me një model të gjelbër që përfaqëson një pamje nga sytë e qytetit dhe kombinohet lehtësisht me ngjyra të ndryshme.

Pse zgjodha këtë model të veçantë? Sepse i lidh me lirinë, një fillim të ri, është ndryshe dhe synon drejt së ardhmes, duke përcjellë në të njëjtën kohë trashëgiminë dhe traditën. Mund ta gjeni në dyqanet Buzz si dhe online në shumë kombinime të ndryshme ngjyrash.

 

Deri herën tjetër,

 

Albino

 

Artikuj të ngjashëm