në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

TRENDY COLORFUL FORCE
TRENDY COLORFUL FORCE
News
28.06.2023.

TRENDY COLORFUL FORCE

Hi guys,

 

Jam rikthyer me një histori rreth modelit ndoshta më emocionues deri më tani, janë atletet Nike Gamma Force, të cilat më fituan zemrën menjëherë me pamjen dhe detajet e tyre në raftet e dyqanit Buzz.

Rehatia, siç e dini, është e padiskutueshme në modelet e Air Force dhe kjo është një arsye më shumë pse ky model është zgjedhja ime më e fundit. Pamja kreative dhe shumë imagjinative e këtyre atleteve është diçka që nuk mund të kalojë pa u vënë re.

Të rehatshme, të lehta dhe stil - Nike Gamma Force janë një model që mund të përshkruhet shkurtimisht si një domosdoshmëri. Dhe po, ajo mund të jetë pikante për çdo veshje tuajën. Këtë herë i kam kombinuar me një bluzë Nike. Si do t'i kombinonit dhe cili është vendi juaj i preferuar ku do t'i merrnit këto atlete? Na tregoni kombinimet tuaja dhe bëni tag Buzz në Instagram. Deri atëherë, shijoni këto ditë me diell, relaksohuni dhe ecni me kokën lart në Forsics-in tuaj të ri.

 

 

Mund t'i gjeni në dyqanet Buzz dhe online.

 

E juaja Adna

 

Artikuj të ngjashëm