në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Jo rrezik, jo argëtim – Shfrytëzojeni mundësinë tuaj me Nike Air Max 90
Jo rrezik, jo argëtim – Shfrytëzojeni mundësinë tuaj me Nike Air Max 90
News
23.08.2023.

Jo rrezik, jo argëtim – Shfrytëzojeni mundësinë tuaj me Nike Air Max 90

Të dashur miqtë e mi,

Mac Miller ka një këngë "Nikes on my Feet" dhe e mendoj sa herë që shikoj për një palë atlete Nike. 33 vjet më parë, Nike Air Max III, një model i njohur për të gjithë si Air Max 90. Tinker Hatfield dikur zgjodhi një njësi më të madhe air dhe fleksibilitet të shtuar, të cilin, falë tij, ne mund ta ndiejmë ende sot duke ecur në këtë klasik të qëndrueshëm për tre dekada.

Ngjyra më e famshme është e ashtuquajtura Infrared. Fillimisht u prezantua si Hyvent Orange, dhe sot kemi një shumëllojshmëri të gjerë të kombinimeve të ngjyrave. Duke ditur se sa komod është Air Max 90, ideal për t'u përshtatur me çdo veshje, marr lehtësisht një vendim në nëntë nga dhjetë situata.

Ashtu si në këtë rast. E ftova mikun tim për një shëtitje dhe i thashë të sillte një aparat fotografik dhe nja dy lente për çdo rast. Ladar është mbreti! Nuk e di nëse ju thashë se sa shumë e dua qytetin tim dhe njerëzit në të. Për ta nderuar këtë, më duhej të ndaloja dhe të merrja një "pozë" përpara murit ku shkruan "RISK". Zoti Rosh Panonsky, do ta dinë të vërtetët, një artist i kalibrit të tij i cili pikturon qytetin tonë lart e poshtë dhe i jep një bukuri të veçantë.

Kur dëgjoj Air Max, është sikur dikush po më fton në një aventurë dhe po pëshpërit - adrenalinë. Nuk mendoj se ka një sfidë, sado e rrezikshme dhe sfiduese, që nuk mund ta kapërceja me këto atlete. Pa RREZIK, s’ka argëtim - çfarë mund t'ju them. Ndoshta më pëlqen aksioni, ose kam parë shumë filma aksion ku Jackie Chan bën parkour.

Gjatë përgatitjes së blogut më ngeli në kokë fjala RREZIK, bashkë me këngën dhe kujtimin e Mac-it. Herën tjetër që do të shihni AM90 mendoni për mua. Merrni rreziqe si Tinker. Bëni gjithçka që dëshironi edhe pse të gjithë ju thonë se nuk duhet. Tregojini dikujt që ju intereson. Falni... Dhe ndihmoni dikë që ka rënë. Jeta matet nga përvojat që krijojmë dhe kujtojmë.

Cila është atletja juaj e preferuar për aventura? Shihemi së shpejti, qëndroni cool!

 

Story

Artikuj të ngjashëm