në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Një hap drejt vjeshtës me atletet Puma Mayze Stack
Një hap drejt vjeshtës me atletet Puma Mayze Stack
News
18.10.2023.

Një hap drejt vjeshtës me atletet Puma Mayze Stack

Përshëndetje grupi,

 

Ka kaluar pak kohë nga blogu im i fundit, por produkti i pashmangshëm, si herën e kaluar, do të jetë fakti që unë jam një i apasionuar i atleteve. Unë vesh modele të ndryshme dhe marka të ndryshme - është thjesht e rëndësishme për mua që atletet "të më flasin".

Modeli i ri PUMA – Mayze është një shenjë e fillimit të vjeshtës. Lidhja e lehtë është ndoshta aspekti më i rëndësishëm i këtyre atleteve. Shumëllojshmëria e pasioneve të mia kërkon edhe veshje të ndryshme, por përpiqem të qëndroj gjithmonë konsistente me stilin tim dhe ta shpreh atë në mënyrën time.

Këto atlete janë shumë funksionale dhe të kombinueshme, si për një stil sportiv dhe pak më elegant. Silueta e re Mayze ma fitoi zemrën me shikim të parë. Tabani i ngritur, minimalizmi dhe ngjyrat neutrale i bëjnë këto atlete unike. Moderne dhe e bukur nuk do të thotë gjithmonë komode, por kur themi Puma Mayze, atëherë nënkuptojmë edhe rehati.

Tetori është muaji i gëzimeve të mia të veçanta, muaji i ditëlindjeve dhe festimeve, ndaj jam e sigurt që atletet e reja do të kombinohen në mënyrë perfekte me veshje krejtësisht të ndryshme. Unë rekomandoj fuqimisht këtë model, të cilin do ta quaja një element kryesor i vjeshtës.

 

Deri në leximin e radhës dhe me ndonjë model të ri,                   

                                             

Iva

Artikuj të ngjashëm