në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

CONVERSE IS YOUR CANVAS FOR SELF-EXPRESSION
CONVERSE IS YOUR CANVAS FOR SELF-EXPRESSION
News
15.11.2023.

CONVERSE IS YOUR CANVAS FOR SELF-EXPRESSION

Heyyy,

Jam përsëri unë, Kejli , u prezantuam bashkë në blogun tim të parë për Buzz Crew. E ndërsa sot kam ardhur më e frymëzuar se kurrë më parë dhe pse do të thoni ju. Prezantoj modelin me të cilin jam dashuruar me shikim të parë – Converse Canvas.

Përpara se të prezantojmë modelin e ri le të kthehemi pak në fillimet e Converse. Converse janë atlete sportive amerikane të prodhuar që nga viti 1908, ato fillimisht ishin të njohura për atletet e tyre me qafa, por më vonë e zgjeruan gamën e tyre dhe filluan të prodhojnë lloje të tjera të atleteve sportive duke përfshirë sporte te ndryshme si: basketbolli, boksi dhe skateboarding. Sot, atletet Converse njihen në mbarë botën si një ikonë stili. Këtë sezon Converse na sjell një siluetë të re dhe freskuese – Converse Canvas.

Converse Canvas janë atletet lifestyle ku ndërthuren detajet retro me atë klasike. Përzierja e linjave të theksuara asimetrike dhe kombinimi i lëkurës me rrobën e bëjnë këtë atlete akoma dhe më të veçantë.

Tanimë ju e dini se stili oversize nuk mungon në garderobën time prandaj edhe këtë herë vendosa ta kombinoj këtë model atletesh me kostumin Jordan Flight. Komod, i gjerë, dhe lehtësisht i kombinueshëm janë arsyet pse ky kostum më bëri përvete.

Guxoni të kaloni kufijtë e stilit dhe të përballoni me guxim ditët e ftohta te dimrit me atletet Converse Canvas. I gjeni ne dyqanet e Buzz dhe online.

Deri herën tjetër,

@Kejli

Artikuj të ngjashëm