në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Air Jordan 1 Mid – 1 siluetë për çdo rast
Air Jordan 1 Mid – 1 siluetë për çdo rast
News
27.12.2023.

Air Jordan 1 Mid – 1 siluetë për çdo rast

Hi guys,

 

Unë quhem Stefan Spirkovski, ky është blogu im i parë si anëtar i Buzz Crew. Si mund te prezantohem...? Unë jam influencer, model dhe trajner fitnesi. Kur mendova se cilat atlete mund të lidhnin dhe përshkruanin më mirë këto 3 profesione, vendosa për atletet e mesme Air Jordan 1. Ata janë zgjedhja ime për rutinën e përditshme dhe atë të natës.

Frymëzuar nga Air Jordan 1 origjinale, kjo ngjyrë AJ1 Mid in Black dhe Royal Blue merr të njëjtat elementë dizajni dhe shton përditësime modern. Vetë Air Jordan 1 është një pjesë e përjetshme e historisë që është pothuajse e njohur nga të gjithë sportistët dhe adhuruesit e basketbollit. Duke shfaqur një ngjyrim të njohur nga siluetat e kaluara të Jordanit, Air Jordan 1 Mid "Varsity Royal" ofron rehati klasike me çdo hap. Ajo është e veshur fjalë për fjalë nga të gjithë, nga më të rinjtë tek të moshuarit, nga 7 deri në 77 vjeç.

Air Jordan 1 mid janë të përbëra me materiale lëkure me grimca të plota dhe nubuck, tabanë gome dhe njësi Air në pjesën e pasme për mbrojtje dhe ka markën ikonike Air Jordan "Wings".

Unë nuk hezitova në zgjedhjen time dhe do ta rekomandoja 100%. Këtë model si dhe shumë të tjerë mund ti gjeni në dyqanet Buzz si dhe online.

 

 

Stefan Spirkovski

Artikuj të ngjashëm