në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

SPRING VIBES ME NIKE DUNK LOW RETRO
SPRING VIBES ME NIKE DUNK LOW RETRO
News
18.04.2024.

SPRING VIBES ME NIKE DUNK LOW RETRO

Me afrimin e motit të ngrohtë, e gjeta veten në nevojë për një palë atlete të përshtatshme për verën. Pas shqyrtimit të kujdesshëm, vendosa të provoja NIKE DUNK LOW RETRO.

Më tërhoqi vëmendjen ngjyra e bardhë me swoosh në një variant të gjelbër. Natyrisht, përveç pamjes së jashtme, vendimtar për zgjedhjen e NIKE DUNK LOW RETRO ishte edhe mundësia e kombinimit të tij me disa veshje.

NIKE DUNK LOW RETRO janë zgjidhja perfekte për një kombinim në stilet e veshjeve sportive dhe elegante. Atletet NIKE DUNK LOW RETRO më mundësojnë të kryej angazhimet e mia të përditshme në evente të ndryshme, si dhe detyrimet e shumta personale, më shpejt dhe më lehtë. Jam gati, mund të fillojë pranvera me temperatura të larta.

 

Këtë model si dhe shumë të tjerë mund ta gjeni në dyqanet Buzz si edhe online.

Deri herën tjetër.

 

@stefan_spirkovski

Artikuj të ngjashëm