në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Puma Palermo: Zbuloni elegancen e thjeshtesise
Puma Palermo: Zbuloni elegancen e thjeshtesise
News
09.05.2024.

Puma Palermo: Zbuloni elegancen e thjeshtesise

Hi guys,

Jam këtu përsëri me ju, por këtë herë me një tjetër model të cilin e dashurova me shikim të parë. Zgjedhja ime ndodhi brenda pak sekondash. Puma Palermo është një siluetë e njohur dhe e dashur nga vitet '80. Ajo që e dallon këtë model nga siluetat e tjera është mënyra se si është bërë kjo atlete, prej nga vjen dhe emri i modelit. I Rr, klasik dhe më e rëndësishmja komod – modeli i rikthyer merr një pamje më casual dhe të thjeshtë. Kjo ishte gjëja e parë që më pëlqeu në këtë model.

Puma Palermo janë kombinimi i përsosur i rehatisë së jashtëzakonshme dhe atmosferës së modës. Tabani i ulët i atleteve dhe elementët në to janë huazuar nga skena urbane. Puma Palermo është një siluetë që do ta zgjidhja gjithmonë sepse më jep lirinë për t'u shprehur.

Puma padyshim i kushton vëmendje detajeve dhe stilit. Me siluetën e saj klasike dhe pamjen e thjeshtë, Puma Palermo mund të kombinohet lehtësisht me çdo veshje. Ju e dini që stili im është një nga mënyrat se si shprehem. Më pëlqejnë kontrastet, ndaj i kombinova keto atletet me kapelen time të preferuar New Era në ngjyre blu dhe e evidentuar me shkrimin NY në ngjyrën kafe, të ciën e kombinova gjithashtu me një çantë Nike HERITAGE me po të njëjtat tonalitete ngjyrash.

Bëni tuajat atletet Puma Palermo të disponueshme në dyqanet Buzz ose online.

 

Much Love,

Stjuarti

 

Artikuj të ngjashëm