në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Kënaquni dhe ndjeni freskinë e verës me modelet e koleksionit më të fundit. Shikoni tendencat më të fundit të atleteve, veshjeve dhe aksesorëve me dizajne dhe ngjyra mbresëlënëse.

Tregoni guxim dhe kreativitet me veshjet që do të plotësojnë modelet e modës të atleteve, veshjeve dhe pajisjeve të markave të famshme sportive. Porositni ato online.