në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Hidhini një sy modeleve të markave Nike, adidas, Reebook, Puma, New Balance e të tjera, sepse këtë sezon ju japin mundësinë të bini në sy kudo që të shkoni.

Porositni ato online.

Është koha e duhur për të treguar kreativitetin tuaj dhe për t'i bërë më të ndritshme ditët e dimrit, duke veshur modelet aktuale të atleteve, bluzave, xhupave, veshjeve dhe aksesorëve të tjerë nga koleksioni ynë i ri.

Ne kemi përzgjedhurme kujdes ofertën për çdo stil dhe markë që nuk do t'i rezistoni dot.

Porositni ato online.

Modele urbane dhe të veçanta për djem dhe vajza po pushtojnë rrugët këtë sezon!
Modelet e njohura të atleteve dhe veshjeve për fëmijët e të gjitha moshave do të plotësojnë pamjen e fëmijëve tuaj.

Porositini ato në dyqanin tonë online.