në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Produkte
Për faqe

AIR MAX

AIR MAX

Sezoni i Nike Air Max në dyqanin tonë online sjell për ju  ngjyrat mbresëlënëse në siluetat e njohura, por edhe variantet klasike që janë një zgjedhje e përjetshme.

Nike Air Max 90, 95, 270, 2021, 2090 dhe modele të tjera Air Max janë të domosdoshëm në koleksionet e shumë adhuruesve të atleteve dhe mund të porositen online.

Filtriraj
Kategoritë
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Koleksionet
Çmimi
femra
unisex
te-rritur
List: AIR MAX
33 produkte

AIR MAX

Sezoni i Nike Air Max në dyqanin tonë online sjell për ju  ngjyrat mbresëlënëse në siluetat e njohura, por edhe variantet klasike që janë një zgjedhje e përjetshme.

Nike Air Max 90, 95, 270, 2021, 2090 dhe modele të tjera Air Max janë të domosdoshëm në koleksionet e shumë adhuruesve të atleteve dhe mund të porositen online.

Sačuvano u omiljne
Atlete DZ2832-100
29.400 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DZ4708-001
24.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DM8259-002
21.700 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DX8951-001
17.400 LEK
Shuma e kursyer 30%
24.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
Sačuvano u omiljne
Atlete DJ9975-001
20.900 LEK
Shuma e kursyer 40%
34.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DH5128-002
13.000 LEK
Shuma e kursyer 40%
21.700 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
Sačuvano u omiljne
Atlete DR7875-100
13.000 LEK
Shuma e kursyer 30%
18.600 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DM9922-101
24.800 LEK
Masa
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DV1021-030
9.300 LEK
Shuma e kursyer 50%
18.600 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DH5073-600
12.400 LEK
Shuma e kursyer 50%
24.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DC9460-500
13.100 LEK
Shuma e kursyer 50%
26.100 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DH5073-001
12.400 LEK
Shuma e kursyer 50%
24.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DQ9316-001
11.200 LEK
Shuma e kursyer 50%
22.400 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DC4068-001
18.600 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DC4025-001
15.200 LEK
Shuma e kursyer 30%
21.700 LEK
Masa
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
Sačuvano u omiljne
Atlete DC4112-100
20.900 LEK
Shuma e kursyer 40%
34.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DC9454-500
17.400 LEK
Shuma e kursyer 50%
34.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DC9450-100
12.400 LEK
Shuma e kursyer 50%
24.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DC9450-001
12.400 LEK
Shuma e kursyer 50%
24.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5