në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

DASHURIA IME E VJETËR – REEBOK CLUB C
DASHURIA IME E VJETËR – REEBOK CLUB C
Blog
08.09.2021.

DASHURIA IME E VJETËR – REEBOK CLUB C

Përshëndetje, grupi! Unë u ktheva!

U ktheva me atletet e reja REEBOK CLUB C DOUBLE GEO , komoditeti i të cilave më entuziazmoj pafund. Vera po përfundon, dhe me siguri melankolia dhe një ndjenjë mungese shfaqen tek ju, si dhe tek unë, pasi na vijnë ditë me shi dhe nuk do të jetë më aq ngrohtë. Sidoqoftë, kur Reebok prezantoi koleksionin e ri, unë mezi jam duke e pritur vjeshtën, dhe gjithçka që ajo sjell :)

Më duhet të pranoj se Reebok, ka vënë pas shumë shpesh për mua marka si Nike dhe adidas. Dhe këtë herë ai tregoi sesa mahnitshëm mund të lidhen ngjyrat me dizajnin në këtë model klasik, të mirënjohur të linjës që mban nënshkrimin e Club C.

Reebok Club C Double GEO ruan thelbin e asaj që e bën Club C ikonik dhe e shtyn atë më tej para të gjithëve, duke e kombinuar me një platformë unike të dyfishtë. Reebok Club C Double GEO më bën të ndihem me klas dhe e fortë në të njëjtën kohë, me gjithë komoditetin që më ofrojnë gjatë gjithë ditës.

 

Reebok fitoi zemrën time edhe këtë herë dhe e bëri shumë më të lehtë për të hartuar stilin, sepse të mendosh se çfarë të veshësh u bë shumë më e lehtë me modelin e ri të Club C. Ju mund ta gjeni këtë model në të gjitha dyqanet e BUZZ dhe online. Më falënderoni më vonë;)

Deri herën tjetër, përqafime!

Hana

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm