TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Kontaktoni në +35544511222

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

ATLETE RETRO TË PËRBËRA NGA PJESË ME PËRMBAJTJE TË RICIKLUAR
ATLETE RETRO TË PËRBËRA NGA PJESË ME PËRMBAJTJE TË RICIKLUAR
Blog
04.05.2022.

ATLETE RETRO TË PËRBËRA NGA PJESË ME PËRMBAJTJE TË RICIKLUAR

Unë e respektoj dhe e vesh markën "me tre shirita" që në fëmijëri, më së shumti për shkak të thjeshtësisë, shpirtit, imazhit dhe stilit. E gjithë historia e adidas, vëllezërit Adi dhe Rudolf, vitet në të cilat ata filluan dhe " city with bowed heads " më tërhoqën edhe më shumë për ta dashuruar këtë markë epike.

Unë jam Vladimir Peshkov, ose siç më njeh publiku im - LD Pistolero @ldpistolp

Prej më shumë se 15 vitesh jam prezent aktive në skenën e repit dhe që nga viti 2008 kam trajnuar në mënyrë aktive Kendo.

Sot kam pas disa publikime zyrtare në studio dhe me Danin e 3-të jam anëtar i Kombëtares Kendo të Maqedonisë dhe instruktor i juniorëve në “Zen Ken Dojo Yoshin” në Shkup.

Sporti, muzika, rruga dhe këndet e lojërave ndër vite kanë ndërtuar stilin tim dhe ata që më njohin e dinë që stili im është adidas.

Kur bëhet fjalë për atletet, “Shell shoes” janë zgjedhja ime totalisht e pakthyeshme. Unë mund t'i vesh ato me gjithçka!

Në gjuhën e zhargonit të përditshëm adidas Superstar është SJELLJE. Edhe pse ideja e tyre është që të jenë atlete basketbolli "low top", të cilat kalojnë shumë shpejt nga një fushë basketbolli në rrugë. Ditët, videot, stërvitjet dhe performancat e mia nuk mund të kalojnë pa adidas Superstar dhe çorapet e bardha të larta.

Vura re menjëherë modelin specific adidas Superstar. Pjesa e sipërme e lëkurës dhe kapaku i qëndrojnë besnike të së shkuarës, duke u dukur si origjinali i viteve '70. Të përbëra pjesërisht me përmbajtje të ricikluar të krijuar nga mbetjet e prodhimit, p.sh., mbetjet e prera dhe mbetjet shtëpiake pas konsumit për të shmangur ndikimin më të madh mjedisor të prodhimit të përmbajtjes së paprekur.

Ky model i adidas Superstar, si gjithë të tjerët, është I disponueshëm si në dyqanet Buzz ashtu edhe online.

Deri herën tjetër,

Greeting,

LD Pistolero

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm

21.
Sep.
2022.
Blog
14.
Sep.
2022.
Blog