në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

NEW BALANCE CT302 - CHUNKY, CHUBBY BUT SO ELEGANT
NEW BALANCE CT302 - CHUNKY, CHUBBY BUT SO ELEGANT
News
22.03.2023.

NEW BALANCE CT302 - CHUNKY, CHUBBY BUT SO ELEGANT

Këto atlete super të lezetshme, nga seria CT302, me një pamje të gjerë, paksa topolake, por kaq elegante janë kombinimi perfekt për mua. Unë vesh NEW BALANCE CT302 me veshje sportive gjatë stërvitjes dhe kërcimit, me fustane kur futem në stilin tim Sporty Spice, me pizhame përreth shtëpisë, dhe sigurisht, me shumë veshje për të dalë dhe për lirshmëri në lëvizje kur kërcej.

Ajo që e bën elegante këtë atlete është pjesa e përparme, vetë 'toebox', e cila është e rrumbullakosur dhe kështu i shton delikatesën të gjithë pamjes, dhe gjithashtu ka një shtresë shtesë, të ashtuquajturat 'toebox'. Me një mbrojtje të tillë shtesë, ato janë edhe më komode për t'u veshur në shëtitje më të gjata (madje edhe kilometra të gjata...), por sigurisht edhe në ditët e pranverës dhe verës me diell kur këmbët “marrin frymë lirisht” përmes modelit CT302. Dhe kjo nuk është e gjitha vetëm për shkak të pamjes së tyre, e cila është aktualisht IN, por edhe për shkak të cilësisë dhe materialit të tyre.

Dhe kur përmend materialin, New Balance, ato janë të qëndrueshme në vetvete dhe i afrohen problemit të ndryshimeve klimatike, dhe në materialet e tyre, më së shpeshti do të gjeni materiale të preferuara për mjedisin që do të rriten në proporcion deri në vitin 2025 (lëkurë, poliestër i ricikluar, dhe pambuku).

Por, kjo ishte vetëm pak, nuk e kam përmendur as pjesën e mesme të tyre, platformën 'midsole' dhe vetë tabanin. Jo vetëm që shton përafërsisht 4 cm lartësi, por vetë tabani ju lejon të ecni, vraponi dhe kërceni më lehtë me linjat horizontale 'zig-zag' që jua bëjnë më të lehtë përkuljen e këmbëve. Me këtë model ata bënë një shkëputje të madhe! NB CT302 është një model i përmirësuar, i bazuar në modelin CT300 nga vitet '80, i cili u 'rilançua' në 2014. Por CT302 ndjek formën origjinale të CT300 me shtesa të reja si 'platforma', shkronja e stilizuar 'N' , mbrojtësi i shputës prej gome të përmendur tashmë, dhe materiale të prera në të gjithë atletet (nga 'jaka' e pasme, dizajni në anën e atleteve, vijat në taban...).

Dhe tani mënyra se si i vesh unë ato: shumë rrallë vesh lidhëse të lidhura sipër, personalisht prirem t'i fsheh përsëri nën gjuhëz. Por në rastin e New Balance CT302, me dhe pa hark janë po aq të lezetshëm për mua. Unë kurrë nuk kam bërë gabim duke i lidhur!

Dhe për shkak të të gjitha këtyre gjërave, New Balance CT302 e mia udhëtojnë me mua kudo dhe gjatë gjithë kohës, në këmbë, në çantën time të udhëtimit, në makinë ndërsa më presin të ndërroj atletet dhe shpesh i gjej duke mbërritur në sallën time të kërcimit, në xhirime, në studio, dhe gjithashtu në kafenetë e mia të preferuara.

Gjeni atletet NEW BALANCE CT302dyqanin më të afërt BUZZ ose online.

Noelle

Artikuj të ngjashëm