TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Kontaktoni në +35544511222

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Blog

15.
Dec
2021
Blog
10.
Nov
2021
Blog
Përshëndetje miq, Po ju shkruaj nga Lubjana, kryeqyteti i Sllovenisë, i ashquajtur vendi i showbiznes. Lubjanën shpesh e krahasojnë me Berlinin pasi është e vogël, por e larmishme dhe e gjallë. Një avantazh të cilën e shijoj jashtëmase është ndërthurja e zonave urbane me ato të gjelbra. Prandaj, pas punës së palodhur që bëj në televizion, radio dhe në teatër, gjihmonë bëj një shëtitje në park. Atletja më e gjithanshme që kupton natyrën e vrapimit dhe ecjes urbane është Nike Air Presto.
29.
Sep
2021
News
Ju prezantojmë me krenari ikonën Classic Leather, dizajn i krijuar nga Reebok dhe Buzz, që la një gjurmë unike në historinë e kulturës së atleteve në rajon.