në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Bluzë me mëngë të gjata

Për faqe

Bluzë me mëngë të gjata

Pročitajte

Kur të vijë koha për një garderobë më të ngrohtë, bluzat me mëngë të gjata që mund t’i gjeni në Dyqanin Online janë totalisht të bukura, por edhe më shumë efektive nëse shoqvrohen me veshje të tjera nga produktet e Buzz. Sygjerimi ynë për një kombinim është definitivisht pjesa e poshtme e kostumit, streçe ose pantallona, teksa xhaketat, por gjithashtu edhe atletet origjinale janë të pazëvëndvsueshme.

Zgjidhni kombinimet nga variante standarte dhe jostandarte, luani me ngjyrat dhe printimet dhe mos harroni që do të dalloni në secalin kombinim që ju zgjidhni. Bëhuni origjinalë, të ndryshëm, sepse kjo është mënyra e duhur për të arritur një look të paharrueshëm, pavarësisht nëse është variant street style ose lifestyle.

Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Material/teknologji
Masa
Koleksionet
Çmimi
meshkuj
unisex
te-rritur
6 produkte
Pročitajte

Kur të vijë koha për një garderobë më të ngrohtë, bluzat me mëngë të gjata që mund t’i gjeni në Dyqanin Online janë totalisht të bukura, por edhe më shumë efektive nëse shoqvrohen me veshje të tjera nga produktet e Buzz. Sygjerimi ynë për një kombinim është definitivisht pjesa e poshtme e kostumit, streçe ose pantallona, teksa xhaketat, por gjithashtu edhe atletet origjinale janë të pazëvëndvsueshme.

Zgjidhni kombinimet nga variante standarte dhe jostandarte, luani me ngjyrat dhe printimet dhe mos harroni që do të dalloni në secalin kombinim që ju zgjidhni. Bëhuni origjinalë, të ndryshëm, sepse kjo është mënyra e duhur për të arritur një look të paharrueshëm, pavarësisht nëse është variant street style ose lifestyle.