në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Produkte
Për faqe

FRESH KICKS

FRESH KICKS

Atletet tuaja të preferuara tani mund ti gjeni në Buzz Sneakers Station! Ne ju prezantojmë modelet më të fundit të markave më të njohura me dizanj dhe ngjyra unike që do të pëlqeni të vishni gjatë pranverës dhe verës.
 

Filtriraj
Kategoritë
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Material/teknologji
Koleksionet
Çmimi
List: FRESH KICKS
373 produkte

FRESH KICKS

Atletet tuaja të preferuara tani mund ti gjeni në Buzz Sneakers Station! Ne ju prezantojmë modelet më të fundit të markave më të njohura me dizanj dhe ngjyra unike që do të pëlqeni të vishni gjatë pranverës dhe verës.
 

Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FQ2205-001
19.900 LEK
Masa
10
10.5
11
12
7
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DV7762-101
16.900 LEK
Masa
4.5Y
4Y
5.5Y
5Y
6.5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DZ7736-001
23.800 LEK
Masa
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete DR0155-001
19.900 LEK
Masa
10
10.5
11
12
7
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Atlete CD7069-160
21.900 LEK
Masa
10
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Atlete BQ6472-060
21.900 LEK
Masa
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete IE6808
11.600 LEK
Masa
3
3-
4
4-
5
5-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete IF9995
17.400 LEK
Masa
10
6-
8
8-
9
9-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete ID2099
17.400 LEK
Masa
10
10-
11
7
7-
8
8-
9
9-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete BBW550DI
19.500 LEK
Masa
5.5
6.5
7.5
8
8.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete A04704C
19.900 LEK
Masa
4
4.5
5.5
6.5
7
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete 393787-01
17.400 LEK
Masa
40.5
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete 391978-11
15.900 LEK
Masa
36
37
38
38.5
39
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete 390776-10
18.900 LEK
Masa
40.5
41
42
42.5
43
44
45
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete U997RHC
16.900 LEK
Masa
10
11
7.5
8
8.5
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete VN0009QCNWD
12.900 LEK
Masa
40.5
41
42
42.5
43
44
45
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FN6974-100
10.800 LEK
Masa
1.5Y
13C
1Y
2.5Y
3Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FQ2431-001
18.900 LEK
Masa
10
10.5
11
7
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FQ2437-001
23.800 LEK
Masa
10
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FN7811-001
24.800 LEK
Masa
10
10.5
11
12
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FN7787-001
15.100 LEK
Masa
1.5Y
13C
1Y
2.5Y
3Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FJ4923-008
22.900 LEK
Masa
10
10.5
11
7.5
8
8.5
9
9.5