në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Shapka

Për faqe

Shapka

Pročitajte

Ne mund të themi që shapkat nuk kanë qenë më popullore se këto sezonet e fundit. Koleksionet e dizanjerave që theksuan të gjithë koleksionin e atleteve pa dyshim kontribuan për këtë. Shapkat janë bërë falë tyre detaji që shënuan variantet e stilit të rrugës të shumë influecuesve të trendeve.

Kur bëhet fjalë për shapkat për femra, Dyqani Online Buzz ofron shumëllojshmëri nga të gjithë brand-et, ndërsa shapkat e meshkujve mund ti gjeni në variante basketbolli nën firmën e Nike.

Gjithsesi, jo vetëm shapkat nga Buzz janë ato që ju nuk do doni t’i hiqni. E njëjta gjë vlen edhe për atletet adidas Originals Superstar, Force, Stan Smith, Gazelle, NMD, Nike Air Max, Air Force dhe Air Jordan, New Balance, Reebok dhe Puma, të cilat përbëjnë pjesën e domosdoshme të kulturës së atleteve dhe modelet që janë çdo sezon në listën e miliona njerëzve nëpër botë. Bëjini tuajat në Dyqanin Online Buzz nëse nuk jeni bërë akoma pjesë e grupit stil dhe urban të Buzz.

Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Material/teknologji
Masa
Koleksionet
Çmimi
68 produkte
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Shapka FD4116-001
5.400 LEK
Shuma e kursyer 19%
6.700 LEK
Masa
10
11
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka FD5131-001
9.400 LEK
Masa
10
11
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Shapka FD4116-201
5.400 LEK
Shuma e kursyer 19%
6.700 LEK
Masa
10
11
12
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Shapka FD4116-100
5.400 LEK
Shuma e kursyer 19%
6.700 LEK
Masa
10
11
12
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka FQ1597-600
4.200 LEK
Shuma e kursyer 21%
5.300 LEK
Masa
4Y
5Y
6Y
7Y
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Shapka DX4816-202
5.400 LEK
Shuma e kursyer 19%
6.700 LEK
Masa
5
6
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Shapka DX4816-100
5.400 LEK
Shuma e kursyer 19%
6.700 LEK
Masa
10
5
6
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Shapka ID5799
4.300 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.400 LEK
Masa
10
11
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Shapka ID5797
4.300 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.400 LEK
Masa
10
11
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:3
Shapka ID5796
4.300 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.400 LEK
Masa
10
11
7
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 208786-410
8.400 LEK
Masa
C11
C12
C13
J1
J2
J3
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 208493-1LM
8.400 LEK
Masa
M10-W12
M7-W9
M8-W10
M9-W11
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 208170-1LM
7.200 LEK
Masa
M10-W12
M11
M8-W10
M9-W11
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 207988-100
9.600 LEK
Masa
M4-W6
M5-W7
M6-W8
M7-W9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 207937-2Q9
8.400 LEK
Masa
M10-W12
M11
M8-W10
M9-W11
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 207521-2Y2
8.400 LEK
Masa
M4-W6
M5-W7
M6-W8
M7-W9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 206340-4FK
7.300 LEK
Masa
M10-W12
M11
M8-W10
M9-W11
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 207988-2DS
9.600 LEK
Masa
M4-W6
M5-W7
M6-W8
M7-W9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 208853-425
6.600 LEK
Masa
C10
C6
C7
C8
C9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 208170-76O
7.200 LEK
Masa
M4-W6
M5-W7
M6-W8
M7-W9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 208170-001
7.200 LEK
Masa
M10-W12
M11
M8-W10
M9-W11
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 207988-76M
9.600 LEK
Masa
M4-W6
M5-W7
M6-W8
M7-W9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 207937-6TY
8.400 LEK
Masa
M4-W6
M5-W7
M6-W8
M7-W9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Shapka 207937-001
8.400 LEK
Masa
M10-W12
M11
M8-W10
M9-W11
Pročitajte

Ne mund të themi që shapkat nuk kanë qenë më popullore se këto sezonet e fundit. Koleksionet e dizanjerave që theksuan të gjithë koleksionin e atleteve pa dyshim kontribuan për këtë. Shapkat janë bërë falë tyre detaji që shënuan variantet e stilit të rrugës të shumë influecuesve të trendeve.

Kur bëhet fjalë për shapkat për femra, Dyqani Online Buzz ofron shumëllojshmëri nga të gjithë brand-et, ndërsa shapkat e meshkujve mund ti gjeni në variante basketbolli nën firmën e Nike.

Gjithsesi, jo vetëm shapkat nga Buzz janë ato që ju nuk do doni t’i hiqni. E njëjta gjë vlen edhe për atletet adidas Originals Superstar, Force, Stan Smith, Gazelle, NMD, Nike Air Max, Air Force dhe Air Jordan, New Balance, Reebok dhe Puma, të cilat përbëjnë pjesën e domosdoshme të kulturës së atleteve dhe modelet që janë çdo sezon në listën e miliona njerëzve nëpër botë. Bëjini tuajat në Dyqanin Online Buzz nëse nuk jeni bërë akoma pjesë e grupit stil dhe urban të Buzz.