në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Bluza

Për faqe

Bluza

Pročitajte

Asnjëherë më parë veshjet street style nuk kanë marrë kaq shumë vëmendje! Është e mjaftueshme për disa inspirues trendesh që t’i marrin ato dhe të bien në dashuri me modelet off-duty në të njëjtën kohë. Ky është pikërisht rasti, sepse elementët më goditës të stilit “off- duty” janë pa dyshim hoodie-t për meshkuj dhe për femra.

Duhet të luash pak që ti bësh hoodie-t një nga veshjet që ne dashurojmë dhe që na bëjnë të jemi gjithmonë të lumtur sa herë që i veshim. Ne zakonisht I zgjedhim ato në periudhën e udhëtimeve, për të cilën kemi pak veshje të përshtatshme, teksa ne tërhiqemi nga modele që nuk mund të klasifikohen si standarte. Ky është pikërisht rasti me produktet që gjeni në Dyqanin Online Buzz.

Influencerat e famshëm po garojnë për të na prezantuar me mënyra të reja dhe origjinale se si ne duhet të vishemi. Rreziku ja vlen totalisht për t’u ndërmarrë që origjinaliteti të jetë i vlerësuar, kështu që hoodie-t që i gjeni në Buzz mund të vishen me atlete – një element kyç i një perandorie mode atletesh. Modelet e famshme adidas Originals Superstar, Force dhe Stan Smith, ose variantet Nike Air Jordan, bashkë me basketball hoodies me logon e njohur Jordan e vendosur në mënyrë të përkryer, bëjnë pjesë në  veshjet “it” të zotëruar nga fansat e vërtetë të basketbollit.

Vishini ato poshtë xhupit tuaj dhe ndihuni të fuqishëm në veshje që konsiderohen si drejtuesi absolut i varianteve street style.

Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Material/teknologji
Masa
Koleksionet
Çmimi
88 produkte
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:4
Bluza FB8338-010
19.300 LEK
Masa
L
M
S
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Bluza FD2979-276
13.400 LEK
Masa
L
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:6
Bluza FB7921-064
19.300 LEK
Masa
2XL
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Bluza FN4164-063
19.300 LEK
Masa
L
M
S
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:6
Bluza FB7921-672
19.300 LEK
Masa
2XL
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:4
Bluza FD3285-672
13.400 LEK
Masa
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Bluza FB5110-133
13.600 LEK
Masa
L
M
S
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:4
Bluza FD3285-010
13.400 LEK
Masa
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Bluza FD2979-010
13.400 LEK
Masa
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:6
Bluza FB7921-247
19.300 LEK
Masa
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:6
Bluza FB7921-121
19.300 LEK
Masa
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:6
Bluza FB7921-010
19.300 LEK
Masa
2XL
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Bluza DQ5761-346
9.000 LEK
Masa
L
M
S
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:4
Bluza FD3285-121
13.400 LEK
Masa
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:4
Bluza FD3285-064
13.400 LEK
Masa
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:4
Bluza FB8338-110
19.300 LEK
Masa
L
M
S
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:4
Bluza FB8338-063
19.300 LEK
Masa
L
M
S
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:6
Bluza FB7921-222
19.300 LEK
Masa
L
M
S
XL
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Bluza DQ5858-346
9.900 LEK
Masa
L
M
S
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Bluza IN5129
16.000 LEK
Masa
L
M
S
XS
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Bluza IM2118
12.300 LEK
Masa
L
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Bluza IK7025
11.600 LEK
Masa
L
M
S
XL
Pročitajte

Asnjëherë më parë veshjet street style nuk kanë marrë kaq shumë vëmendje! Është e mjaftueshme për disa inspirues trendesh që t’i marrin ato dhe të bien në dashuri me modelet off-duty në të njëjtën kohë. Ky është pikërisht rasti, sepse elementët më goditës të stilit “off- duty” janë pa dyshim hoodie-t për meshkuj dhe për femra.

Duhet të luash pak që ti bësh hoodie-t një nga veshjet që ne dashurojmë dhe që na bëjnë të jemi gjithmonë të lumtur sa herë që i veshim. Ne zakonisht I zgjedhim ato në periudhën e udhëtimeve, për të cilën kemi pak veshje të përshtatshme, teksa ne tërhiqemi nga modele që nuk mund të klasifikohen si standarte. Ky është pikërisht rasti me produktet që gjeni në Dyqanin Online Buzz.

Influencerat e famshëm po garojnë për të na prezantuar me mënyra të reja dhe origjinale se si ne duhet të vishemi. Rreziku ja vlen totalisht për t’u ndërmarrë që origjinaliteti të jetë i vlerësuar, kështu që hoodie-t që i gjeni në Buzz mund të vishen me atlete – një element kyç i një perandorie mode atletesh. Modelet e famshme adidas Originals Superstar, Force dhe Stan Smith, ose variantet Nike Air Jordan, bashkë me basketball hoodies me logon e njohur Jordan e vendosur në mënyrë të përkryer, bëjnë pjesë në  veshjet “it” të zotëruar nga fansat e vërtetë të basketbollit.

Vishini ato poshtë xhupit tuaj dhe ndihuni të fuqishëm në veshje që konsiderohen si drejtuesi absolut i varianteve street style.