në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Produkte
Për faqe

AIR MAX

AIR MAX

Sezoni i Nike Air Max në dyqanin tonë online sjell për ju  ngjyrat mbresëlënëse në siluetat e njohura, por edhe variantet klasike që janë një zgjedhje e përjetshme.

Nike Air Max 90, 95, 270, 2021, 2090 dhe modele të tjera Air Max janë të domosdoshëm në koleksionet e shumë adhuruesve të atleteve dhe mund të porositen online.

Filtriraj
Kategoritë
Rivendos filtrat
Gjinia
Marka
Mosha
Koleksionet
Çmimi
meshkuj
unisex
te-rritur
List: AIR MAX
25 produkte

AIR MAX

Sezoni i Nike Air Max në dyqanin tonë online sjell për ju  ngjyrat mbresëlënëse në siluetat e njohura, por edhe variantet klasike që janë një zgjedhje e përjetshme.

Nike Air Max 90, 95, 270, 2021, 2090 dhe modele të tjera Air Max janë të domosdoshëm në koleksionet e shumë adhuruesve të atleteve dhe mund të porositen online.

Sačuvano u omiljne
Atlete DQ3984-001
24.800 LEK
Masa
10
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DN3687-006
20.100 LEK
Masa
10
11
12
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete FB3358-001
29.400 LEK
Masa
10
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DX3576-001
24.800 LEK
Masa
10
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DQ3987-001
24.800 LEK
Masa
10
10.5
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DN3687-100
20.100 LEK
Masa
10
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DZ4496-001
20.600 LEK
Shuma e kursyer 30%
29.400 LEK
Masa
10
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DQ3991-001
18.600 LEK
Masa
10
10.5
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DQ3976-001
29.400 LEK
Masa
10
10.5
11
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DV3335-100
17.400 LEK
Shuma e kursyer 30%
24.800 LEK
Masa
10
10.5
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DM0033-100
12.400 LEK
Shuma e kursyer 50%
24.800 LEK
Masa
10
10.5
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DM0033-002
17.400 LEK
Shuma e kursyer 30%
24.800 LEK
Masa
10
10.5
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DM0033-001
12.400 LEK
Shuma e kursyer 50%
24.800 LEK
Masa
10
10.5
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DH1083-001
18.800 LEK
Shuma e kursyer 30%
26.900 LEK
Masa
10
10.5
11
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete DH4084-001
24.400 LEK
Shuma e kursyer 30%
34.800 LEK
Masa
10
10.5
11
12
7.5
8
8.5
9
9.5
Sačuvano u omiljne
Atlete AH8050-005
24.800 LEK
Masa
10
10.5
11
11.5
12
12.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5